Header Image

Vrijwilligers: Bedankt!

Lijn 5443 bedankt alle vrijwilligers die onze productie tot een succes maakten!

Zonder jullie was het ons niet gelukt!

 

Werkgroep Techniek.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team kunnen ondersteunen bij de bouw van het decor of bij de technische ondersteuning tijdens de voorstellingen. Ben je handig en heb je tijd, geef je dan op voor het technisch team. Op deze wijze kun je een belangrijke bijdrage leveren aan Lijn 5443 in juni 2017.

Werkgroep Accommodatie.

Voor de inrichting van en organisatie rond het evenemententerrein zijn we op zoek naar vrijwilligers die bijdragen aan de veiligheid, verkeersstromen en de totale inrichting van het terrein. We zoeken mensen die de handen uit de mouwen kunnen en willen steken en die de komende maanden tijd hebben om hier hun bijdrage te leveren.

Werkgroep Evenementenplein.

Het evenementenplein wordt ook wel gezien als de entree van Lijn 5443. Heb je tijd en zin om te helpen met de opbouw, of wil je een bijdrage leveren aan het educatieve karakter van dit plein, dan komen we graag met je in contact. Twee weken voorafgaand aan de premiere van Lijn 5443 moet er van alles gebouwd en geregeld worden. Hiervoor zoeken we nog diverse vrijwilligers.

Werkgroep Marketing en PR.

Vind je het leuk om de website te beheren of heb je marketing ervaring, dan komt de werkgroep PR graag met je in contact.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de contacten met de media te onderhouden. Dit kan zijn van het schrijven van teksten, het promoten van Lijn 5443 of het aandragen van vernieuwende ideeën om bezoekers te werven. Lijkt je dit een leuke taak, aarzel dan niet en meld je aan.

Werkgroep Productie

Om er voor te zorgen dat de spelers en figuranten startklaar staan bij elke voorstelling van Lijn 5443, zoeken we mensen die helpen bij het grimeren. Ons grime-team zoekt enthousiaste grimeuses, kapsters of visagisten, die bereid zijn voor elke voorstelling een paar uur hun talent in te zetten. Is dit aan jou besteed? Geef je dan snel op!

 

Heb je interesse in een van bovengenoemde taken? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij een groot evenement?

 

Bedankt namens alle medewerkers van Lijn 5443!